MESIN BASUH

1 November 2022

PUSAT JAGAAN KANAK-KANAK INSAN BERKAT SUNGAI PETANI, KEDAH.

Alhamdullillah, inilah sebahagian sumbangan dari pihak Yayasan Amal Kedah serta anda yang telah memberi sumbangan ikhlas ini.

Pengusaha Pusat Jagaan Kanak-Kanak Insan Berkat di Sungai Petani, Kedah inginkan bantuan berupa keperluan asas untuk penghuni pusat tersebut. Wakil pihak Yayasan Amal Kedah telah uruskan pembelian keperluan mereka. InshaaAllah, usaha ini akan diteruskan dari masa ke semasa untuk meringankan beban mereka yang memerlukan.

InshaaAllah, pihak Yayasan Amal Kedah akan mencari lagi tempat-tempat lain seperti rumah anak yatim dan pertubuhan kebajikan untuk misi #berkhidmatuntukkemanusiaan,beramalkeranaAllah. Doakan semoga semuanya dipermudahkan.Aamiin Ya Rabbal Al’aamiin.

“WALAUPUN MEREKA TIDAK SEBERUNTUNG KALIAN, SETIDAKNYA BUATLAH MEREKA BERASA BERUNTUNG DENGAN SEDEKAH KALIAN”

Bagi yang ingin menyumbang boleh tekan KLIK di bawah :